Om eventet


DU KAN RUN är Västerås första och högsta trapprace där det gäller att ta sig från markplan via trappsystemet till toppen av skrapan, på valfritt sätt. Allt är tillåtet förutom att ta hissen!

Många är vi som minns dagen då Skrapan reste sig som en stor spegel över Västerås. Mer än 20 år senare vet alla att den finns, men ingen har hittills kommit på tanken att ta sig upp utan hiss! I år blir det ändring på det och belöningen blir möjligheten till ett fotografi utanför byggnaden med stans bästa utsikt!

En parallell tanke är att erbjuda Västerås något annat än att hänga i langosbåsen på Cityfestivalen. Vi verkar gärna som en motpol till detta och hoppas och tror att Västerås och dess besökare antar utmaningen!

Publiken kommer att kunna följa resultaten på storbildsskärmar nedifrån marken. Deltagarna kommer att filmas och kan sedan med stolthet publicera sin prestation på valfritt socialt media!

Samla dina vänner, bekanta eller ta med hela släkten och gör upp en gång för alla vem som är herren på täppan! Låter utmaningen för lätt så testa att ta dig upp i högklackat...


Tävlingsinformation

Tävlingsdatum: 1 juli
Plats: Skrapan, Västerås
Tävlingsstart Singel: kl. 14:30
Tävlingsstart lag: kl. 15:30
Prisutdelning: ca kl. 16:45
Åldersgräns: 14 år

Max antal deltagare: 240 st totalt varav 150 singlar och 30 lag

Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid utebliven start.

Priser
Klass Webanmälan
t.o.m. 17/6
Webanmälan
18/6 - 24/6
Direktanmälan
på plats 1/7
Singel 150 kr 175 kr 200 kr
Singel välgörenhet 200 kr 225 kr 250 kr
Lag 400 kr 450 kr 500 kr
Lag välgörenhet 550 kr 600 kr 650 kr

Anmäl dig här!


Anmälan och direktanmälan
Sista anmälningsdag på hemsidan är den 24 juni. Direktanmälan på tävlingsdagen är i mån av plats och mot förhöjd avgift (endast kontant betalning). I och med din anmälan godkänner du att ditt namn registreras och offentliggörs i start- och resultatlistor, bland annat på hemsidan. Bilder som tas under arrangemanget kan komma att användas i annonser och på vår hemsida.

Fotografering
Efter målgång kan du för 50 kronor bli fotograferad med utsikt över hela Västerås. Bilderna e-postas sedan till dig.

T-shirts
Alla som anmäler sig till DU KAN RUN får en T-shirt som måste bäras under eventet. Detta blir ett kvitto på att du har betalat.

Välgörenhet
Du som ska springa DU KAN RUN har samtidigt möjlighet att skänka pengar till ett gott ändamål! Genom att bocka för "välgörenhet" i din anmälan skänks överskottet till välgörenhet.

Omklädesrum
Det finns inga omklädesrum i samband med eventet, så kom ombytt och ta med överdragskläder så du inte fryser efteråt.

Sjukvård
Loppet springs på egen risk. Sjukvårdare kommer att finnas på plats under dagen.

Parkering
Flera parkeringshus finns i närheten av Skrapan. På Västerås Citys hemsida hittar du information om var du kan parkera i centrala Västerås.

Priser
Pris ges till de snabbaste i varje klass (singel-man, singel-kvinna samt lag). Dessutom slumpas priser ut till alla som deltar i DU KAN RUN.

Upplysningar
Har du ytterligare frågor, kontakta oss.


DU KAN RUN arrangeras av
Till förmån för SNPF - Svenska narkotikapolisföreningensamarbetspartnersPoster för utskrift